Bestellen uit Amerika op Black Friday

By | september 14, 2017

Je denkt waarschijnlijk: kan ik die goede deals uit Amerika ook in Nederland vanuit m’n luie stoel bestellen? Ja, veel Amerikaanse webshops met de beste aanbiedingen verzenden gelukkig ook naar ons land. Op Amazon.com zal je ook dit jaar waarschijnlijk weer allerlei producten vinden die in prijs zijn verlaagd met 50%. En winkels als Target, Kohl’s en Macy’s verkopen de meeste van hun Black Friday aanbiedingen ook online. Zelfs als je niet ’s nachts voor de deur kampeert kun je dus veel korting scoren. Je moet er uiteraard voor oppassen dat de verzendkosten niet hoger zullen zijn dan de korting.

 

Verzendkosten van Amerika naar Nederland
De verzendkosten vanuit Amerika verschillen per grootte en zwaarte van het product en de webwinkel waar je het koopt. Bij Amazon.com kunnen pakketten zoals boeken en dvd’s met Standard Shipping voor 4 dollar worden verzonden. Iets groter items variëren qua prijs tussen de 7 en 14 dollar en bij zwaardere items komt daar nog rond de 2 dollar per halve kilo bij. Bij sommige andere webshops zoals Kohl’s en Target kun je niet rechtstreeks internationaal bestellen maar moet je dit doen via een service zoals MyUS, USGoBuy of Borderlinx. De verzendkosten variëren dan tussen de 25 en 89 euro.

 

Shopping services Amerika
Bij Amazon.com kun je alleen betalen met creditcard, maar de verzend services accepteren vaak ook PayPal. Je ontvangt je producten meestal binnen een paar weken tot een maand. Vind je het bestellen uit Amerika te veel gedoe of te veel geld? Dan kun je ook unieke Black Friday deals vinden die je niet in Nederland tegenkomt in webshops van Europese winkels. Het Engelse warenhuis John Lewis, dat tijdens Black Friday populair was door aanbiedingen, biedt ook internationale verzending aan. Bestellen vanuit Engeland kost vaak minder dan 10 pond en de bestelling arriveert binnen een paar dagen tot een paar weken.