Deze mogelijkheden voor herlaadkaarten zijn er

By | juni 20, 2019

Voor jonge kinderen die een telefoon hebben is een herlaadkaart erg handig, zo zorg je ervoor dat ze niet over een abonnement heen gaan. Hierdoor hoef je niet op te schrikken van onverwachte kosten. Ondanks dat de herlaadkaart niet overal meer wordt verkocht, is het product bij veel mensen toch nog redelijk populair. Ze kiezen er vaak voor om deze herlaadkaarten elke maand of week weer op te laden, om zo te voorkomen dat er te veel data of beltegoed verbruikt wordt.

Er zijn overigens wel verschillen als je kiest voor een herlaadkaart. In Nederland hebben we 4 providers die alle vier stuk voor stuk goed werken en niet vaak met problemen kampen. In België bijvoorbeeld zijn er drie providers die niet allemaal even goed werken, toch torent één provider boven allemaal uit en dat is Mobile Vikings. In België zijn de herlaadkaarten net iets anders dan in Nederland, hier is het aanbod namelijk ook minder en is het bereik niet altijd even goed.

Het aanschaffen van een bundel

Het is in Nederland dan ook mogelijk om een bundel aan te schaffen, en dit is in België niet mogelijk. Het is daarom gunstig om een herlaadkaart aan te schaffen in Nederland als je veel data verbruikt. Tegenwoordig zijn abonnementen een stuk populairder. Toch is dit niet voor iedereen de beste oplossing. Gebruik je de ene maand bijna geen data, terwijl je een andere maand erg veel verbruikt? In dit geval is het ver van prettig als je een duur abonnement moet afsluiten, terwijl de data en belminuten de helft van de tijd ongebruikt blijven. In zo’n situatie is een herlaadkaart bijvoorbeeld een veel betere oplossing.

Hetzelfde geldt voor kleine kinderen die bijvoorbeeld geen grote bundel nodig hebben. Als ouder is het in dit geval een veel beter idee om voor een herlaadkaart te kiezen. Het is uiteraard wel van belang dat u voor een goede kaart kiest, aangezien er verschillende mogelijkheden zijn waar u uit kunt kiezen.

Providers

Een abonnement kan per provider verschillen, bij de ene provider kun je bijvoorbeeld je bundel zelf samenstellen terwijl dit bij een andere provider niet kan. Hier kan je enkel een bundel kiezen die het beste op jouw wensen afstemt. Dit is niet voor iedereen even gunstig, want misschien heb jij helemaal niet zoveel belminuten of sms’jes nodig als aangeboden is. De meeste mensen kiezen vaak voor veel data en wat minder belminuten omdat je via verschillende platformen ook kunt bellen via mobiele data. Het is logisch dat er weer steeds vaker voor de herlaadkaart wordt gekozen.

Het is absoluut aan te raden om eens goed naar de verschillende providers te kijken. Wanneer jij je goed verdiept in de verschillende mogelijkheden, kun je er zeker van zijn dat je een geschikte herlaadkaart kunt vinden. Dit kan ontzettend veel schelen ten opzichte van een abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *