Wat kun je beter niet kopen op Black Friday?

By | september 14, 2017

Het is wel duidelijk wat mensen graag inslaan op Black Friday: om de breedbeeld televisies wordt gevochten en voor speelgoed kamperen mensen ’s nachts voor winkels. Maar dat er aanbiedingen zijn betekent niet altijd dat ze ook voordelig genoeg zijn. Er zijn ook deals die je beter links kunt laten liggen ook al is het Black Friday. Vooral op electronica worden vaak aantrekkelijke kortingen gegeven, maar het komt voor dat er apparaten worden geproduceerd die minder zijn van kwaliteit om er veel korting op te kunnen geven. Kijk dus goed naar specificaties als je op jacht gaat naar electronica koopjes.

 

Reizen, winterkleding, kerstdecoratie en cadeaukaarten
Reisaanbiedingen zijn aantrekkelijk in de winterperiode. Maar velen willen er in de kerstvakantie wel even tussenuit, dus na de kerstvakantie zullen er waarschijnlijk betere vakantiedeals zijn. Hetzelfde geldt voor seizoensproducten. Diep van binnen weet je ook wel dat het eigenlijk beter is om te wachten met het kopen van winterkleding, cadeaukaarten en kerstproducten als het weer lente wordt, dus wanneer je niet dringend iets mist of bang bent dat het artikel uitverkocht raakt kun je deze artikelen beter overslaan. Voor de laagste prijs zal je deze producten op Black Friday vaak niet kunnen aanschaffen. En daar gaat het immers om.

Sieraden kopen op Black Friday
Het lijkt misschien aantrekkelijk om sieraden te kopen, vooral als je dit als kerstcadeau wilt geven. Maar vergeleken met de prijs waarvoor je ze de rest van het jaar kunt kopen is de korting op sieraden die je krijgt tijdens Black Friday erg laag, blijkt uit onderzoek. Ook op kleding en accessoires is de korting lager dan in andere categorieën. Bedenk ook goed bij alles wat je koopt of je dit al lang graag wilt hebben. Dan is het ook echt een goede deal. Wanneer je producten inslaat omdat ze zo voordelig zijn, ben je immers alleen maar duurder uit.