Bescherm uw zakelijke telefoon!

By | mei 19, 2017

testets

 

 

De iPhone van Apple is al een aantal jaren het meest populaire toestel in Nederland. Samen met Samsung hebben zij het grootste marktaandeel op het gebied van mobiele telefonie. Ook op zakelijk gebied is dit zo. Met name iPhone is populair bij zakelijke gebruikers. 43% gebruikt namelijk een iPhone voor het werk. Daarom zou het zeer vervelend zijn als deze telefoon beschadigd raakt of kapot gaat.

Als een zakelijke telefoon kapot gaat kan dit voor problemen zorgen tijdens het werk. Contacten zijn niet langer beschikbaar, en afspraken die in de agenda van de telefoon staan zijn niet meer te bekijken. Als een telefoon zichtbaar beschadigd is, kan dit ook een onprofessionele indruk geven tijdens bijvoorbeeld een afspraak met een klant. Daarom is het van belang de zakelijke telefoon goed te beschermen. Om dit te doen zijn speciale iPhone hoesjes beschikbaar.

Voor alle veries van de iPhone bestaan verschillende soorten hoesjes. Van de iPhone 7 tot de iPhone 4S. De verschillende soorten hoesjes die te verkrijgen zijn voor de iPhone zijn Booktype cases, flipcases, hardcases en TPU cases. Booktype en flipcases hebben een luxe uitstraling en laten uw iPhone extra opvallen. Flip of bookcases hebben daarnaast ook nog ruimte voor pasjes en soms wat geld. Dit kan zeer handig zijn bij een zakelijke afspraak, als u alleen de noodzakelijke spullen mee wilt nemen. Daarnaast zou u visitekaartjes in de flipcase kunnen bewaren, die u dan altijd bij de hand heeft en gemakkelijk kunt uitdelen bij nieuwe zakelijke ontmoetingen. Book en flipcases gaan op verschillende manieren open. Een bookcase gaat zoals de naam al zegt open als een boek. Bij een flipcase klapt de schermbedekking helemaal naar achter. Doordat de bookcase als een boek opent, is deze het meest geschikt voor het bewaren van pasjes en dergelijke. Het voordeel van book en flipcases is dat deze allebei een schermbedekking hebben, waardoor er geen barsten in het scherm kunnen komen. Bij een bookcase of flipcase is de telefoon helemaal omhuld met een hoes, en dus goed beschermd. Het enige nadeel hiervan is, is dat u niet zo snel bij uw telefoon komt als u  gebeld wordt. U moet dan eerst de schermbedekking omklappen.

Als u dit vervelend vindt en graag snelle toegang tot uw telefoon wilt hebben, is er het backcover iPhone hoesje. Dit hoesje bedekt alleen de achterkant en de zijkanten van uw telefoon, waardoor u altijd snel bij uw scherm kunt. Deze hoesjes beschermen tegen stoten van de achterkant en de zijkant en komen in vele verschillende kleuren voor. Het enige nadeel aan deze hoesjes is dat het scherm niet beschermd is tegen bijvoorbeeld vallen. Wel is er door de verschillende keuze uit hoesjes voor ieder wat wils, of u nou pasjes samen met de iPhone wilt bewaren, of liever een snelle toegang hebt tot de telefoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *