Experts in telefoonreparatie

By | mei 19, 2017

 

tesy

Voor veel smartphone gebruikers zit een ongeluk in een klein hoekje. Denk bijvoorbeeld aan uitgaan, buiten tijdens het appen of zelfs tijdens een toiletbezoek als je vergeet dat de telefoon in je broekzak zit. Binnen de kortste keren zit er dan een sterretje in het scherm, of werken bepaalde knoppen niet meer. Deze gebreken zijn erg hinderlijk, maar toch blijft een groot aantal smartphone gebruikers een beschadigde telefoon gebruiken

Volgens onderzoek van de NOS zou in een vriendengroep van 5 mensen, minstens een persoon rondlopen met een beschadigde smartphone. De meest voorkomende beschadiging aan een smartphone zijn barsten in het scherm. Daarnaast zijn veel voorkomende beschadigingen zoals een batterij die snel leegloopt, knoppen die niet meer werken, problemen met de software en het niet goed functioneren van het geluid.  Wat ook zichtbaar is, is dat vooral mensen onder de 45 te maken krijgen met smartphone beschadigingen, met name jongeren tussen de 18 en 24 jaar. Echter doet vier op de tien mensen niets aan de beschadigingen die hun telefoon heeft opgelopen. Vaak vinden ze dat het toestel nog gewoon te gebruiken is. Een andere reden die hierbij komt kijken is dat met name jongeren de kosten van een telefoon reparatie te hoog vinden.  Voor het vervangen van een scherm zijn ze al snel 100 tot 200 euro kwijt.

Vaak vinden mensen het ook vervelend om hun smartphone voor langere tijd kwijt te zijn. Het liefst wil men hun telefoon de volgende dag of zelfs dezelfde dag weer terug. Wel zijn er tegenwoordig verschillende bedrijven die zich bezighouden met het repareren van smartphones. Deze bedrijfjes staan los van het telefoonmerk en hebben vakkundig personeel in huis waardoor de reparatiekosten vaak voordeliger uitvallen dan wanneer de telefoon naar de producent zal worden opgestuurd. Ook is de optie om je telefoon bij een lokaal bedrijf te laten repareren vele malen sneller dan hem op te sturen naar de producent.

Ook als u op zoek bent naar een telefoon reparatie in Zwolle dan is dit zeker mogelijk. Het iPhone reparatiecentrum Zwolle staat bekend om de specialistische reparatie van iPhones maar kan ook andere smartphones repareren. Merken die ze ook repareren zijn bijvoorbeeld Samsung, HTC, Sony, LG, Huawei, Nokia en Microsoft. Daarnaast is het iPhone reparatiecentrum Zwolle ook zeer snel wat betreft reparaties. Als je telefoon voor 14:00 aankomt bij het reparatiecentrum wordt deze dezelfde dag gerepareerd. Als de telefoon gebracht wordt in plaats van opgestuurd is deze nog sneller klaar, namelijk binnen 2 uur.  Het laatste voordeel aan het reparatiecentrum in Zwolle is dat de kosten in vergelijking met andere reparatiecentra zeer voordelig zijn. Wilt u dus een vlotte en voordelige reparatie? Ga dan naar het iPhone reparatiecentrum in Zwolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *