Onbeperkt 4G bij je mobiele abonnement? Dat kan gewoon!

By | mei 14, 2018

4G is momenteel de snelst beschikbare variant mobiel internet in Nederland en heeft ervoor gezorgd dat je op je smartphone veel makkelijker filmpjes kunt kijken, muziek kunt streamen of grote bestanden kunt downloaden. Allemaal hartstikke handig natuurlijk, maar je databundel is er op die manier wel snel doorheen!

Onbeperkt
Of je onbeperkt 4G data nodig hebt, merk je vaak pas als het te laat is. Dan ben je halverwege de maand door je bundel heen en wordt je internetsnelheid teruggeschroefd naar nog geen 1 Mb per seconde. Daar kun je net niks mee. Of nog erger: je gaat extra kosten maken en krijgt een paar weken later een dikke factuur om je oren. Klinkt bekend? Dan heb jij een onbeperkt 4G abonnement nodig!

Social media
Is het je ooit opgevallen dat al die video’s op Facebook automatisch beginnen te draaien als ze voorbij komen op je tijdlijn? Handig toch? Ook handig voor je datagebruik, want terwijl jij er niet eens naar kijkt, draait er continu een HD-video van de katten van je buurvrouw. Om over apps als WhatsApp nog maar te zwijgen. Zit jij ook weleens in van die eindeloze appgroepen waar continu foto’s en filmpjes gedeeld worden? Die tikken allemaal door in jouw databundel, want WhatsApp downloadt al die content al automatisch op je telefoon. Dan kun je het lekker snel bekijken als je je WhatsApp checkt. Goed voor je gebruiksgemak, maar dodelijk voor kleine databundels.

Films en muziek
Spotify, Netflix, YouTube… lekker onderweg in de trein of bus even jouw serie of de samenvattingen van de Eredivisie kijken, dat is toch chill? Doe dat elke dag en een databundel van een paar gigabytes is echt niet meer genoeg. We doen steeds meer op onze smartphones en dan kom je met een beperkte databundel echt niet meer weg.

Providers
Wil je al dat gedoe met beperkte bundels niet meer? Er zijn in Nederland maar een paar providers die écht onbeperkt 4G abonnementen aanbieden. Sommige aanbieders claimen wel dat ze unlimited data hebben, maar dan blijkt er in de kleine lettertjes toch een limiet te zijn. Als je die dan overschrijdt, wordt je internetsnelheid drastisch verlaagd. Da’s niet echt onbeperkt 4G, natuurlijk. 

Tot slot
Zie jij het wel zitten, zo’n abonnement met unlimited data? Vergelijk dan hier het aanbod, of check eens Onbeperkt4G.com voor het laatste nieuws en om 4G abonnementen te vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *