De opmars van de refurbished iPhone

By | september 13, 2018

De refurbished iPhone is aan een heuse opmars bezig. Steeds meer mensen zien de voordelen van een dergelijke tweedehands telefoon ten opzichte van een splinternieuwe maar superduur toestel. In dit artikel bespreken we waarom de refurbished iPhone steeds populairder aan het worden is.

Lagere prijs voor degelijke kwaliteit

De voornaamste reden waarom mensen massaal refurbished iPhones kopen, heeft te maken met de prijs. Of je nu een ouder type iPhone als een iPhone 5,6,7,8 of SE zoekt, of een gloednieuwe iPhone 8 plus, de refurbished telefoon is vele malen goedkoper. Het verschil tussen een nieuwe mobiel en een refurbished kan wel honderd euro schelen.

Refurbished iPhones zijn zo goed als nieuw

Ondanks de lagere prijs, wordt er niet op de kwaliteit ingeboet bij de refurbished iPhones. De meeste aanbieder controleren de telefoon volledig, en vervangen de onderdelen die niet optimaal functioneren. Vaak wordt er een nieuw krasvrij scherm op de telefoon geplaatst. Hierdoor voelt de iPhone als nieuw aan en kan hij nog jaren mee.

Betrouwbare aanbieders die garantie leveren

De refurbished iPhones worden door vele aanbieders verkocht zoals 123smartphonedeal. Kies hierbij voor een betrouwbare verkoper die al vele tevreden klanten aan een nieuwe mobiel heeft geholpen. Het is namelijk niet verstandig om een tweedehands telefoon op marktplaats aan te schaffen. Het komt vaak voor dat kopers een bedrag overmaken voor een telefoon, maar het product nooit ontvangen. Een groot voordeel van betrouwbare refurbished iPhone aanbieders, is dat zij garantie geven op de telefoon. Meestal is deze garantie tussen de 12 en 24 maanden. Binnen deze termijn kun je dus altijd met je telefoon terugkeren naar de verkoper. Deze aanvullende bescherming is niet beschikbaar bij verkopers op marktplaats.

Draag een steentje bij aan het milieu

Steeds meer zijn we bezig met onze omgeving. We proberen producten her te gebruiken, zodat ze niet op de grote afvalhoop terecht komen. Door gebruik te maken van refurbished iPhones voorkom je dat mobiel onnodig worden weggegooid. Hierdoor draag je een steentje bij aan het milieu.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *