Disclaimer

Disclaimer

Budgetsimonly.nl is een informatieve en onafhankelijke vergelijkings website die zo zorgvuldig mogelijk en objectief mogelijk te werk gaat.

Alle providers die worden weergegeven door ons vloeien voort uit gebruikservaringen en suggesties van onze bezoekers. Mocht u nog tips of opmerkingen hebben voor onze website, twijfel dan niet om ons even een e-mail te sturen naar info@budgetsimonly.nl of contact op te nemen via het contactformulier.

Budgetsimonly.nl kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade en foutieve informatie. Deze website heeft geen enkele banden met de providers die worden weergegeven. Als er informatie ontbreekt of verkeerde informatie getoond wordt zullen wij hier zo snel mogelijk op anticiperen.

Privacy

Budgetsimonly.nl is t.a.t. secuur met de gegevens van haar bezoekers. Bij het invullen van bijvoorbeeld uw e-mail adres voor het ontvangen van onze nieuwsbrieven, zal u e-mail adres alleen door ons worden gebruikt. Het verkopen van persoonlijke gegevens aan derde is uitgesloten.

Mocht u eventuele informatie niet meer willen ontvangen, kunt u zich altijd uitschrijven door ons een email te sturen met daarin de mededeling dat u geen nieuwsbrieven meer van ons wilt ontvangen. Zodra u uitgeschreven bent zullen wij uw emailadres verwijderen en zal hier dus niets meer mee gebeuren.