Tips die je helpen bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon

By | oktober 22, 2018

Om de zoveel jaar is het weer tijd om je oude telefoon weg te doen en een nieuwe telefoon aan te schaffen. Maar tegenwoordig zijn er zoveel telefoons op de markt in verschillende groottes en prijzen. Daarom lees je hier een aantal tips die je helpen om de keuze te maken wanneer jij een nieuwe telefoon nodig hebt.

Geheugen

Hoeveel je op een telefoon kan opslaan heeft te maken met de hoeveelheid geheugen een telefoon heeft.  Ben jij een standaard gebruiker en maak je af en toe een foto en download je niet veel apps dan heb je niet meer nodig dan een 16 GB telefoon. Maar maak jij veel foto’s en download je veel apps, dan is het aan te raden om 32 GB of meer te kiezen om zo te voorkomen dat je al na een maand met te weinig opslag zit.

Grootte

Wanneer jij je telefoon gaat gebruiken om er YouTube op te kijken en te Netflixen, dan is het aan te raden om een wat grotere telefoon te kiezen. Zo heb je een soort mini tablet en telefoon in één. Deze telefoons zijn vaak wat duurder dan de standaard uitvoering. Houd er ook rekening mee dat wanneer jij voor een grotere telefoon kiest deze minder gemakkelijk in je broekzak past.

Bespaar op de aankoop

Wanneer je een nieuwe telefoon nodig hebt betekent niet meteen dat je een splinternieuwe telefoon hoeft te kopen. Een refurbished iPhone kan bijvoorbeeld even goed werken als een gloednieuwe telefoon maar dit scheelt wel flink in de kosten, soms wel 60%! Dit zijn telefoons die worden teruggestuurd naar de leverancier waar geen gebruikssporen te zien zijn, dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer een telefoon niet beviel bij de vorige eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *