Onderzoek en reparatie iPhone

Je iPhone werkt niet naar behoren, het scherm is gebarsten of het toestel gaat niet meer aan of uit. Vervelende dingen die een goed gebruik van je smartphone verhinderen. Vaak zijn deze problemen met een reparatie op te lossen. Wil je je iPhone laten repareren of enkel laten, lees dan verder. Onderzoek en reparatie De… Read More »

Dit zijn de ontwikkelingen in mobiel gameland

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om spellen te spelen. Veel bedrijven spelen hier handig op in en het mobiele gamen blijft zich dan ook hard ontwikkelen. Vind jij het ook altijd erg leuk om spellen te spelen op je smartphone? Dan is het aan te raden om je eens goed te verdiepen in alle… Read More »

Wanneer gebruik ik een data only abonnement?

Zonder internet en telefonie kunnen we tegenwoordig echt niet meer en met onze mobiele apparaten hebben we het ook overal en altijd bij de hand. Althans dat willen we, want niets is zo frustrerend als opeens zonder data komen te zitten op een plek waar geen Wifi is. Wanneer is een data only abonnement handig?… Read More »

Manieren om te besparen op een mobiel abonnement.  

Een mobiel is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is handig om te hebben. Er zijn zoveel aanbieders dat een keuze maken moeilijk wordt. Je betaalt gauw te veel. Wanneer je niet goed oplet zit je voordat je het weet met een flinke schuld opgescheept. Waar moet je opletten? Daar zijn verschillende manieren voor,… Read More »

Waar vind je een refurbished iPhone XR?

Ben je op zoek naar een refurbished iPhone XR omdat een nieuw exemplaar net even wat te duur is? Kijk dan eerst goed rond wat er allemaal te koop is en wat het je gaat kosten. Zo weet je zeker dat je een iPhone aanschaft die bij je past maar die ook binnen het budget… Read More »

Waar moet je opletten bij het kiezen van een VPN?

Wanneer je hebt besloten om een VPN verbinding te gebruiken, is het handig om vervolgens een aanbieder te kiezen. Er zijn veel verschillende soorten dus het is goed om je van tevoren in te lezen over wat er allemaal mogelijk is. In dit artikel zetten we verschillende aspecten op een rij waar je op moet… Read More »

Het verschil tussen sim only en prepaid simkaart

De kosten van een mobiele telefoon kunnen soms aardig oplopen. Wil je deze kosten zo laag mogelijk houden? Dan kun je een sim only abonnement of prepaid overwegen. In deze blog leggen we je graag het verschil uit. Sim only abonnement Een sim only is een relatief goedkoop abonnement. Dit komt doordat bij deze abonnementsvorm… Read More »

De opmars van de refurbished iPhone

De refurbished iPhone is aan een heuse opmars bezig. Steeds meer mensen zien de voordelen van een dergelijke tweedehands telefoon ten opzichte van een splinternieuwe maar superduur toestel. In dit artikel bespreken we waarom de refurbished iPhone steeds populairder aan het worden is. Lagere prijs voor degelijke kwaliteit De voornaamste reden waarom mensen massaal refurbished… Read More »