Hoe bescherm je je smartphone tegen schade

Wanneer je een smartphone hebt dan wil je deze graag beschermen tegen schade en of viezigheid, hiervoor zijn allerlei accessoires bedacht. Denk hierbij aan de verschillende soorten hoesjes, autohouders en de screenprotectors. Deze verschillende soorten beschermingen zijn erg handig tegen allerlei schade. Dit omdat de telefoon tegenwoordig steeds meer glas krijgt, krijg je wanneer je… Read More »

Data only abonnementen vergelijken.

Er zijn tegenwoordig erg veel apparaten die je met het internet kunt verbinden, maar verder geen telefoon en dus belfunctie hebben. Denk hierbij aan tablets, iPads, wasmachines en koelkasten. Maar ook auto’s, mobiele routers en dongles.   Om deze apparaten met het internet te verbinden heb je een data abonnement van een telefoon of internet… Read More »

Verminder onnodig dataverbruik

De kosten die je per maand uitgeeft aan je telefoonabonnement heb je zelf in de hand, wordt gezegd. Toch is het lastig om deze kosten laag te houden, aangezien er in de huidige maatschappij wordt verwacht dat je altijd online bent. Een telefoonabonnement zonder internet is dus al bijna geen optie meer. Al snel klap… Read More »

Wat is uw telefoonbudget?

Deze week is de iPhone X uitgekomen. De X is een jubileum model want de iPhone bestaat zoveel jaar. Een prachtige gelegenheid dus om is een keer iets bijzonders op de markt te brengen. Hier hangt echter wel een prijskaartje aan, deze telefoon begint vanaf een kleine €1200,- u leest het goed €1200,- is geen… Read More »

Is een Simonly abonnement een slimme keuze?

Je hebt ongetwijfeld een telefoon abonnement en je geeft maandelijks geld uit aan het hebben van een telefoon. Het is algemeen bekend dat een Simonly abonnement goedkoper is dan de traditionele telefoonabonnementen waarbij ook nog een telefoon afbetaling is inbegrepen. In dat geval betaal je in 1 of 2 jaar de telefoon af die je… Read More »

Wat kun je beter niet kopen op Black Friday?

Het is wel duidelijk wat mensen graag inslaan op Black Friday: om de breedbeeld televisies wordt gevochten en voor speelgoed kamperen mensen ’s nachts voor winkels. Maar dat er aanbiedingen zijn betekent niet altijd dat ze ook voordelig genoeg zijn. Er zijn ook deals die je beter links kunt laten liggen ook al is het… Read More »

Bestellen uit Amerika op Black Friday

Je denkt waarschijnlijk: kan ik die goede deals uit Amerika ook in Nederland vanuit m’n luie stoel bestellen? Ja, veel Amerikaanse webshops met de beste aanbiedingen verzenden gelukkig ook naar ons land. Op Amazon.com zal je ook dit jaar waarschijnlijk weer allerlei producten vinden die in prijs zijn verlaagd met 50%. En winkels als Target,… Read More »

Wij zijn fan van de E-sim

Weinig onderdelen in een smartphone worden zoveel onderschat als de SIM-kaart. Nadat hij is opgeborgen in je smartphone heb je er tenslotte vrijwel geen omkijken meer naar. Veel producenten haalden dan ook sceptisch hun wenkbrauwen op bij de komst dan de E-SIM, waarom iets veranderen dat goed is? Sinds de introductie is de E-SIM echter… Read More »

Verschillende soorten pakketten

Voor het internet het bellen en de tv die je gebruikt moet je een abonnement hebben afgesloten om gebruik te kunnen maken van deze service. Wanneer je dit niet hebt kun je niet internet niet bellen en ook geen tv kijken. Als eerste is er de internet bellen en tv. Het internet pakket kun je… Read More »

Hoe moet ik een bedrijfsnetwerk aanleggen?

Een goede en stabiele internetverbinding is voor ieder bedrijf cruciaal. Zeker wanneer u als bedrijf veel online aan het werk bent, kunt u eigenlijk niet meer zonder internet. Wanneer een bedrijfsnetwerk niet goed werkt, kan een heel bedrijf platliggen. Daarom is het aan te raden om uzelf goed voor te bereiden als u een bedrijfsnetwerk… Read More »