De Samsung Galaxy Note 7

By | oktober 19, 2016

Op dit moment gaan er veel geruchten rond, in de smartphone wereld. Natuurlijk is iedereen benieuwd naar de iPhone 7 van Apple, maar ook Samsung zit niet stil. Er wordt al gespeculeerd over de Samsung Galant S8 die verwacht wordt in maart 2017 en daarnaast ook over een ander toestel, namelijk de Samsung Galaxy Note 7.

Wat kan men van de Samsung Galaxy Note 7 verwachten

De Samsung Galaxy Note 7, is met een 5,7 inch scherm een wat grotere smartphone. Bij deze smartphone zit dan ook standaard een pennetje, waarmee op het scherm kan worden geschreven en men kan hiermee ook op het scherm tekenen. Natuurlijk is het ook handgig om met het pennetje apps en dergelijke te openen. Door het uittrekken van deze pen, is de Galaxy Note 7 ook meteen ontgrendeld. Het pennetje werkt ook perfect, als het scherm nat is. Het toestel is daarnaast ook nog eens waterdicht, waardoor deze dus overal en altijd gebruikt kan worden. Het toestel zal in drie verschillende kleuren te verkrijgen zijn, namelijk zwart, zilver en blauw.

Nieuwe specificaties

De Samsung Galaxy Note 7 zal een aantal nieuwe specificaties gaan krijgen. Zo zal het toestel worden voorzien van een irisscanner. Door gebruik te maken van deze irisscanner, zou het toestel dus kunnen worden ontgrendeld door de ogen van de gebruiker. Het toestel zal ook worden voorzien van een geheime map, die alleen toegankelijk is voor de gebruiker. Hier kunnen belangrijke documenten, appjes of bijvoorbeeld foto’s in op worden geslagen. Ook de camera wordt flink onder handen genomen. De Samsung Galaxy Note 7 krijgt een camera met 12 megapixels aan de achterkant. Deze camera is voorzien van een Duale Pixel-sensor, die er voor zorgt dat er enorm snel kan worden scherp gesteld. Altijd prachtige foto’s dus. De camera aan de voorkant van het toestel beschikt over 5 megapixels.