De Samsung Galaxy S8

By | maart 16, 2017

Er wordt al veel uitgekeken naar het allernieuwste toestel van Samsung. De Samsung Galaxy S8 zal in het voorjaar van 2017 gepresenteerd worden. Ook voor Samsung is het enorm spannend, aangezien de Samsung Galaxy Note 7 niet echt een succes was. Het wordt dan nu ook zeker weer tijd, dat Samsung weer echt kan gaan knallen. Als alle geruchten die rond gaan ook echt waar zijn, moet dit zeker geen probleem zijn.

Wat is er tot nu toe bekend

Op dit moment ligt er een beste druk bij Samsung. De Samsung Galaxy Note 7 kende namelijk een aantal problemen, waardoor het toestel werd teruggeroepen. Dit betekende dan ook, dat Samsung negatief in het nieuws kwam en dat is iets wat het bedrijf juist wil voorkomen. Gelukkig is de Samsung Galaxy S7, die in het begin van dit jaar is uitgebracht, enorm populair. Hierdoor kan Samsung gelukkig nog wel iets lijden. Toch wil Samsung nu graag weer gaan knallen, om zo al het negatieve achter zich te kunnen laten.

Samsung zal tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, de Samsung Galaxy S8 gaan presenteren. Tot nu toe is het nog steeds spannend, aangezien er alleen maar geruchten rondgaan. Toch zijn deze geruchten zeker niet mis. Zo zal de Samsung Galaxy S8 is twee verschillende maten worden uitgebracht. Ook zou Samsung op dit moment werken aan een scherm zonder randen. Het is nog niet duidelijk of één van de beide modellen al zonder randen zal worden uitgebracht, of dat Samsung dit bewaard voor het volgende toestel. Het zal dan in ieder geval gaan betekenen, dat het scherm over de volledige voorkant kan gaan beschikken. De home knop zal dan ook in het scherm worden verwerkt, zodat ook echt hel volledige scherm kan worden gebruikt. Het blijft dan ook nog spannend, tot het voorjaar van 2017.