Dit zijn de ontwikkelingen in mobiel gameland

By | april 29, 2019

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om spellen te spelen. Veel bedrijven spelen hier handig op in en het mobiele gamen blijft zich dan ook hard ontwikkelen. Vind jij het ook altijd erg leuk om spellen te spelen op je smartphone? Dan is het aan te raden om je eens goed te verdiepen in alle ontwikkelingen die de laatste tijd plaatsvinden. Zo krijg jij een beeld van hoe het mobiele gamen er in de nabije toekomst aan toe gaat. Naar verwachting wordt er binnenkort nog veel meer gebruik gemaakt van smartphones tijdens het gamen! Als je dit artikel doorleest, kun je je hier goed op voorbereiden.

Een betere besturing

Het is voor veel ontwikkelaars lastig om de knoppen van hun spel goed te positioneren. Echter, lijkt hier steeds meer verandering in te komen. Als we kijken naar de populairste games van 2019, dan zien we al snel dat de ontwikkelaars van deze games allemaal een goede manier hebben gevonden om de besturing te regelen. Dit maakt het spelen van spellen op je mobieltje een stuk eenvoudiger. Naar verwachting worden ontwikkelaars hier steeds handiger in, waardoor spellen steeds leuker worden om te spelen.

De grafische aspecten

Ook grafisch worden de games steeds beter. Doordat de nieuwe telefoons steeds krachtiger worden, kunnen deze ook grafisch betere spellen aan. Ontwikkelaars passen hun games hier goed op aan, waardoor de spellen van nu er een stuk beter uitzien dan voorheen. Naarmate telefoons steeds krachtiger worden, worden de spellen ook steeds mooier. Terwijl spelletjes op mobieltjes enkele jaren terug nog erg simpel waren, beginnen de spellen nu steeds meer op computerspellen te lijken. Het zal niet lang duren voordat de computerspellen en spellen op de smartphone bijna niet meer van elkaar te onderscheiden zijn.

Streaming

Een andere ontwikkeling in mobiel gameland is die van streamingdiensten. Zo is Google bijvoorbeeld bezig met het ontwikkelen van Google Stadia. Je kunt de spellen dan streamen met behulp van lokale Google servers. Hierdoor wordt het mogelijk om nog veel zwaardere spellen te spelen op je mobieltje. Dankzij de kracht van de servers wordt het mogelijk om hele zware spellen te spelen op de smartphone. Doordat er altijd gebruik gemaakt wordt van lokale Google servers blijft de snelheid ontzettend hoog. Bovendien krijgt Google Stadia waarschijnlijk ook een eigen controller, waardoor het besturen van de spellen nog makkelijker wordt. Het is aan te raden om de ontwikkeling van Stadia in de gaten te houden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *