Voorkom schade aan je smartphone!

By | december 20, 2016

 

smartphone

Bijzondere en speciale momenten willen we allemaal graag vastleggen. Deze gebeuren vaak random en dan hebben we bijna altijd wel onze telefoon bij ons. Het zou dan ook zonde zijn als er iets gebeurd waardoor je telefoon stuk zou kunnen gaan en je geen foto’s meer zou kunnen maken. Dit zou je kunnen voorkomen door middel van een telefoonhoesje. Er zijn veel mogelijkheden als het om een telefoonhoesje gaat. Ben je benieuwd? Lees dan eens verder.

 

Booktype en flipcase

De booktype en flipcase zijn telefoonhoesjes die je telefoon zowel van de voorkant als de achterkant beschermen. Je telefoon zal onder andere beschermd zijn van krassen en vuil. Vaak heb je bij dit soort hoesjes ook vakjes waar je bijvoorbeeld pasjes en dergelijke in kwijt kan. Bij een booktype is het alsof je een boek opent en de flipcase hetzelfde, maar dan vanaf de onderkant. Een nadeel is dat je eerst het hoesje open moet klappen voordat je je telefoon kunt gebruiken. De hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende designs, printjes en kleuren. Neem bijvoorbeeld een hoesje met een speels slangenprintje, of eentje met een neutrale kleur. Er zijn talloze opties. Zo zit er altijd een hoesje bij die past bij jouw stijl.

 

Hardcase&TPU

Een hardcase hoesje is een hoesje dat voornamelijk de achterkant en de zijkanten van je telefoon beschermd. Een TPU hoesje is in principe hetzelfde, alleen is het materiaal van het hoesje niet hard, maar zacht en buigbaar. Deze hoesjes zijn erg handig wanneer je snel gebruik wilt maken van je telefoon. Vaak gaan ze in combinatie met een screenprotector, omdat de voorkant eigenlijk niet goed beschermd wordt. De screenprotector zorgt er dan voor dat je geen krassen op je scherm krijgt. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft de hardcase en tpu hoesjes. Zo kun je een hoesje kiezen met een bijzonder gouden barok printje. Ga je liever voor wat neutraals? Dan kun je kiezen uit een doorzichtig hoesje dat het model van je telefoon mooi naar voren laat komen, of een hoesje met een kleurtje.

 

Insteek- en portemonnee hoesjes

De insteek- en portemonnee hoesjes zijn net als de booktype en flipcase de ideale bescherming voor je telefoon. Je telefoon wordt goed beschermd tegen onder andere vuil. Deze hoesjes zijn meer geschikt als je je telefoon niet al te vaak gebruikt. Het nadeel is namelijk dat je je telefoon er eerst uit moet halen, wil je hem kunnen gebruiken. Hij is echter wel goed beschermd als je hem in je tas of jaszak hebt zitten. Zo kunnen er bijvoorbeeld geen krassen op je scherm komen door sleutels of andere voorwerpen. Daarnaast is het portemonnee hoesje erg handig omdat die -je raadt het al- ook functioneert als portemonnee. Ideaal voor bijvoorbeeld een avondje stappen.
Benieuwd naar de verschillende soorten hoesjes? Dan kun je voor de leukste en goedkoopste hoesjes een kijkje nemen in de webshop van Hoesjescases.

 

Als het dan toch nog mis gaat

Toch kan het wel eens voorkomen dat je telefoon om een bepaalde reden alsnog kapot gaat. Dit kan je scherm zijn, maar bijvoorbeeld ook een knopje.  Dan is het handig om op zoek te gaan naar een bedrijf die je telefoon snel en zo goedkoop mogelijk repareert. In dat geval zou je eens een kijkje kunnen nemen bij iPhone reparatiecentrum in Zwolle. Woon je te ver weg, of kan je niet langsgaan door een drukke agenda? Dan heb je ook de mogelijkheid om je telefoon op te sturen. Het bedrijf is al meer dan 10 jaar ervaren en kan binnen no-time je iPhone repareren. Nu wordt er gesproken over een iPhone, maar je kunt er ook terecht voor je Samsung, Sony, LG, Huawei, Nokia en iPad.