Tele2 Sim Only

Tele2 is een prijsvechter binnen de Nederlandse sim only markt. Tele2 is een dochter onderneming van T-Mobile en doet het al jaren goed binnen de telecom markt. Tele2 speelt goed in op de huidige marktsituatie door goedkope tarieven te hanteren. Dit gaat niet ten kosten van verbinding of service. De service van Tele2 kan beoordeeld worden als “goed & professioneel”. Binnen enkele dagen ontvang je jouw bestelling al thuis.

Wil je toch een andere provider dan Tele2? Vergelijk dan eenvoudig en onafhankelijk sim only abonnementen op: www.vergelijk-simonly.com.

Algemene informatie van Tele2:
Netwerk: T-Mobile
Beschikbare netwerken: GPRS, 3G & 4G
Contractduur: 12 maanden
Opzegtermijn: 1 maand

Kosten van een Tele2 sim only:
Eenmalige aansluitkosten: €9,95
Bellen buiten je bundel: €0,30 per minuut
SMS buiten je bundel: €0,30 per SMS
MMS buiten je bundel: €0,30 per MMS

Extra service: Tele2 heeft als een van de weinige providers een App. Dit kan gezien worden als een extra stukje service die de provider aanbiedt. Je kunt deze App gratis downloaden en vervolgens inloggen met jouw Tele2 inloggegevens. Deze app werkt elke 24 uur bij hoeveel SMS, MB & belminuten je nog over hebt van de huidige maandbundel. Dit wordt weergegeven in percentages. Voor veel mensen is dit erg handig en een goede stok achter de deur. Het aantal mensen dat maandelijks over hun abonnement heen gaat is nog steeds erg groot. Deze App helpt je dat te voorkomen.