Duurzame sim only providers

By | maart 6, 2018

Bijna iedereen heeft er wel één: een mobiele telefoon. De meeste mensen hebben hierbij een abonnement afgesloten, of ze hebben prepaid om te kunnen bellen en sms’en. De prijs van het abonnement is natuurlijk belangrijk, maar het kan ook belangrijk zijn om te denken aan het milieu. Gelukkig zijn er een paar mobiele providers die hier rekening mee houden. 

Wat doen providers voor een beter milieu?

Er zijn een aantal providers die opties bieden voor duurzame sim only abonnementen. Veel mobiele telefoon providers zorgen dat ze gebruik maken van groene stroom. Dit zorgt ervoor dat er minder CO2-uitstoot is. Dit is goed voor een schone leefomgeving. Dit gebeurt bijvoorbeeld met behulp van zonnepanelen. Een paar mobiele telefoon aanbieders bezitten zelf een aantal van deze zonnepanelen. Hierdoor kunnen ze groene stroom opwekken. 

Een andere manier waarop providers duurzaam zijn is door recycling van onderdelen van oude mobiele telefoons. Als je je telefoon inlevert bij een provider die hier aan meedoet, dan worden eerst de metalen onderdelen uit je telefoon gehaald. Deze onderdelen worden weer gebruikt voor het maken van nieuwe telefoons. Zo komt er geen afval van oude telefoons in de grond of in het water terecht. Het recyclen van telefoons zorgt dus voor een groene omgeving.

Welke ontwikkelingen komen eraan op het gebied van duurzaamheid?

De technologie op het gebied van duurzame energie gaat enorm vooruit. Dit kun je ook merken bij aanbieders van sim only. Behoorlijk wat aanbieders zijn al duurzaam bezig, en de providers die nog niet zijn begonnen met duurzame producten en diensten gaan er in de toekomst wat mee doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanbieders die over 10 jaar 100% circulair willen zijn. Dit houdt in dat ze alle mobiele telefoons willen recyclen. Daarnaast willen veel providers hun energieverbruik en CO2-uitstoot behoorlijk gaan verminderen.

Welke provider is het duurzaamst?

De aanbieders van sim only vergelijken is behoorlijk lastig. Dit komt omdat er verschillende manieren zijn om duurzaam te zijn. Toch zijn er wel een paar aanbieders die eruit springen op het gebied van duurzaamheid. Als we van aanbieders sim only vergelijken op het gebied van duurzaamheid valt het op dat KPN en T-mobile behoorlijk duurzaam zijn. Beide aanbieders gebruiken al groene stroom en recyclen mobiele telefoons. Vooral KPN heeft plannen om nog duurzamer te zijn in de toekomst. Dit willen ze doen door meer mobiele telefoons te recyclen en minder CO2 uit te stoten. Ook willen ze kijken naar vermindering van hun energiegebruik.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *