Help! Mijn telefoon is kapot. Wat nu?

By | september 5, 2018

Vol enthousiasme liep je de roltrap af naar beneden om aan iedereen te vertellen dat je eindelijk geslaagd was voor je rijexamen en toen maakte je die fatale verkeerde beweging: je telefoon glipte uit je zak, viel keihard op de grond met als eerst zichtbare resultaat dat er zat een flinke barst in het scherm zat. Ook de “home”knop was compleet uitgeschakeld. Bellen kon de telefoon nog, maar daar was dan ook alles mee gezegd. Herkenbare situatie?

Of kun jij je beter herkennen in de situatie waarin je telefoon uit je broekzak in het toilet plonst? Oeps. Een ongeluk, zeker met je telefoon, zit in een klein hoekje. Maar wat nu?

Een nieuwe of niet?
Je staat nu voor een groot dilemma: koop je een nieuwe telefoon of ga je door met dit halfwerkende oude toestel? Over een half jaar loopt je abonnement af dus stiekem was je al van plan om iets nieuws aan te schaffen, alleen komt het nu eigenlijk een half jaar te vroeg en had je er dus geen rekening mee gehouden. Je zou kunnen besluiten om een gloednieuwe telefoon te kopen en daarmee gewoon je laatste 6 maanden van je huidige abonnement vol te maken, maar dan betaal je dus eigenlijk dubbel…Toch zul je een beslissing moeten nemen! Je wilt tenslotte wel goed bereikbaar zijn.

Je leeft maar één keer
De ervaring leert dat hoewel kostenbesparing een goede zaak is, het oncomfortabel leven op de lange termijn een boemerangeffect heeft. Het is juist dat je in eerste instantie meer centen overhoudt in je portemonnee, maar in the long run zorgt die bezuiniging ervoor dat je niet te genieten bent voor je omgeving. Wie wil nu voor brombeer uitgemaakt worden? Het advies luidt dus om even in de buidel te tasten wat misschien kort pijn doet, een goedwerkende en gave telefoon aan te schaffen, om vervolgens de frustratie van je traumatische ervaring ver achter je te laten en gewoonweg weer van het leven te genieten!

 

Niet altijd nodig

Toch is dit echt niet altijd nodig. Een kleine telefoon reparatie hoeft absoluut niet duur te zijn en kan snel geregeld worden. Waar in Nederland dan ook. Wanneer je bij jou in de buurt zoekt, bijvoorbeeld op telefoon reparatie Goes, komt er wel een goed bedrijf naar voren. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *