Waar vind je een refurbished iPhone XR?

By | december 7, 2018

Ben je op zoek naar een refurbished iPhone XR omdat een nieuw exemplaar net even wat te duur is? Kijk dan eerst goed rond wat er allemaal te koop is en wat het je gaat kosten. Zo weet je zeker dat je een iPhone aanschaft die bij je past maar die ook binnen het budget blijft.

Een goede refurbished iPhone XR kan je veel bieden

Nu praten mensen nog wel eens over een telefoon die dit en dat kan, die zoveel van dit en zoveel van dat heeft maar als dat je niet zo boeit en je gewoon niet de hoofdprijs wilt betalen maar toch een goede smartphone wilt hebben waar jij wat mee kan is een refurbished model lang geen slechte keuze.

Wat houdt refurbished precies in?

Refurbished betekent niets meer dan gerenoveerd en dit dekt ook de lading. Een refurbished telefoon is al eens eerder gebruikt maar het is niet zomaar even een tweedehands modelletje. Bij een refurbished model wordt gekeken naar wat er niet meer goed is of minder functioneert en dit wordt vervangen zodat je een goed toestel tot je beschikking hebt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een nieuwe accu of een nieuw scherm omdat het originele beschadigd is.

Voordelen van een refurbished model

Wil je wel graag een iPhone maar laat het budget niet toe het nieuwste model aan te schaffen? Denk dan eens na over een refurbished model. Voordeel van een dergelijk model is dat ze niet alleen goedkoper in aanschaf zijn dan een nieuw exemplaar maar dat ze ook nog eens voorzien zijn van nieuwe onderdelen indien de oude versleten zijn. Dit zal bij een ‘gewoon’ tweedehands toestel niet altijd het geval zijn en dan dien je soms wel af te wachten hoe de staat van het apparaat is. Daarnaast krijg je op een refurbished toestel garantie dus mocht er wat mee zijn dan kun je nog altijd daarop terugvallen.

Nadelen van een refurbished model

Nadelen van een refurbished toestel is dat ze gebruikerssporen kunnen hebben. Deze kunnen verschillen per toestel maar het wordt vaak goed aangegeven wat er mee is zodat je zelf kunt bepalen of je dat wel of niet een probleem vindt. En laten we wel zijn, een klein krasje maakt je telefoon niet slechter en er zullen er in de loop van tijd nog wel meer op komen. Technisch gezien is een refurbished toestel gewoon in orde en dat is zeker zo belangrijk. Daarnaast kan een refurbished toestel dat je zoekt niet altijd beschikbaar zijn in het model of kleur die jij graag wilt. Dit is afhankelijk van het aanbod.

Goed zoeken

De iPhone XR is op de markt gebracht in 2018 dus de kans dat je direct een refurbished model vindt is momenteel nog niet zo groot. Wil je wel graag dit model hebben maar er niet de volle prijs voor betalen dan is het aan te raden nog eventjes te wachten totdat het model net even wat ouder is. Op die manier maak je ook meer kans dat het aanbod aan refurbished modellen toeneemt en jij een grotere keuze hebt. Het actuele aanbod refurbished iPhone XR kun je checken bij Mobico.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *