Waarom een prepaid simkaart?

By | september 20, 2019

In deze tijd is het niet heel gebruikelijk meer om een prepaid simkaart te hebben. De meeste mensen hebben een mobiel abonnement voor een bepaalde tijd afgesloten. Waarschijnlijk zit je erover na te denken om over te stappen naar een prepaid simkaart. Waarom kiezen voor een prepaid? Dat is je in dit artikel.

 

Waarom kiezen voor een prepaid?

Veel mensen vragen zich af waarom je voor een prepaid zou kiezen nu je al die mobiel abonnementen hebt. Toch kan een prepaid simkaart heel voordelig zijn. Er zijn namelijk prepaid bundels. Dit zorgt ervoor dat prepaid niet alleen meer is voor de mensen die er niet zo veel gebruik van maken. Ook zit je er niet voor een jaar aan vast, je kan elke maand weer een nieuw bundel aanschaffen.

 

Voordelen van een prepaid simkaart

Er zitten wel een paar goede voordelen aan een prepaid. Prepaid bundels werken eigenlijk bijna helemaal hetzelfde als bij sim only abonnementen. Het enige verschil is dat je elke maand kunt beslissen of en welke bundel je nodig hebt. Stel je gaat een maandje op vakantie dan betaal je niet onnodig de kosten voor je abonnement die je waarschijnlijk niet eens in het buitenland kunt gebruiken. Er zijn heel veel soorten prepaid bundels. Je kan kiezen uit: databundel, belbundels en sms bundels. De kan je ook allemaal met elkaar combineren. Zo betaal je dus ook nooit te veel!

 

Welke provider moet je kiezen

Er zijn heel veel verschillende providers. Het ligt helemaal aan jouw gebruik welke provider het beste bij jou pas. AH Mobiel heeft een heel uitgebreid assortiment waaruit je kan kiezen. Zo is er altijd wel een bundel dat bij je past. Het is het belangrijkst dat je eerst kijkt naar je eigen gebruik en zoek vervolgens uit met deze informatie welke het goedkoopst voor je is. Laat je niet verleiden door mooie aanbiedingen, lees altijd de kleine lettertjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *