Veelgestelde vragen

Kan ik sim only combineren met mobiel internet?

Ja, je kunt een sim only combineren met mobiel internet. Je kunt bij alle providers je sim only abonnement zelf  samenstellen en dus combineren met mobiel internet. Je kunt het aantal MB’s dat je maandelijks wilt kunnen gebruiken ook helemaal zelf invullen.
LET OP: Er zit wel een verschil tussen het mobiele internet van een Blackberry toestel en het mobiele internet van andere smartphones. Bij Blackberry moet je op het Blackberry netwerk kunnen en gebruik kunnen maken van ‘Ping’. Zoek dit dus goed uit voordat je een sim only abonnement afsluit.

Wat is een simlock?
Een simlock is een ‘vergrendeling’ op je mobiele telefoon die het niet mogelijk maakt een andere simkaart in je telefoon te kunnen gebruiken dan de simkaart die bij de telefoon hoort. Tegenwoordig zijn de meeste telefoons vaak al simlock vrij. Natuurlijk zijn er ook nog genoeg telefoons op de markt niet nog wel een simlock hebben, deze simlock kun je gemakkelijk laten verwijderen bij een telefoonwinkel of bij verschillende particulieren. Een simlock laten verwijderen kost vaak niet meer dan 10 euro.

Welke types simkaarten bestaan er momenteel?
- Nano
– Micro
– Standaard

Welke tarieven gelden er voor het bellen/smsen en internetten in het buitenland?

Om op deze vraag antwoord te geven, willen we graag verwijzen naar onze partner: Goedkoopbellennaar.nl. Deze website biedt alle informatie over het bellen/sms’en en internetten naar het buitenland, naar ieder land! Per land worden meerdere providers vergeleken zodat al snel duidelijk wordt welke provider het voordeligst is als je goedkoop wilt bellen naar een specifiek land.

Binnen welke termijn wordt een sim only bezorgd?
De termijn waarbinnen de sim only bezorgd word verschilt per provider. De meeste providers hanteren een bezorgtijd tussen de 1-5 werkdagen. De bezorgtermijnen kun je bekijken per provider op de provider pagina.